Maatwerk

Wij werken vooral kaartjes op maat uit. We laten hierbij onze creativiteit de vrije loop, uiteraard rekening houdend met jullie wensen.

Laat je graag een kaartje door ons uitwerken, neem dan contact met ons op!

 

Nuttige info

Werkwijze

 

Om te beginnen zoeken we samen naar een uniek concept. Dat wil zeggen dat je laat weten wat jullie graag zien, welke ideetjes jullie zelf hebben, of misschien een reeds bestaand kaartje waarop je je wilt baseren... Dit bekijken we samen met jullie en van daaruit starten wij met het ontwerpproces.

Wil je graag bijpassende kaartjes, stickers,...(bijvoorbeeld voor doopsuiker)  dan kan dit natuurlijk ook!

 

TIP: Neem ten laatste 2 maand voor je uitgerekende datum of de datum van het evenement contact met ons op!

 

 

 

Prijzen

 

De basiskost voor een ontwerp exclusief drukwerk is €160 (zonder btw). Hiervoor krijg je een persoonlijk ontworpen kaartje, klaar voor druk.

 

Wil je liever een all-in prijs (inclusief drukwerk, enveloppen,...) dan maken we graag een offerte op maat!

In dit geval is de totaalprijs onder meer afhankelijk van het papier of materiaal van jouw keuze en de benodigde aantallen, maar eventueel ook van specifieke wensen. We denken graag mee met jouw concept en zoeken samen naar het passende ontwerp en materiaal!

 

 

 

Exclusiviteit

 

De illustratie die gebruikt wordt op het kaartje blijft eigendom van Fabelachtig, en is dus niet exclusief. Dit betekent niet dat wij de reeds bestaande kaartjes hergebruiken, maar deze kunnen wel als basis genomen worden voor nieuwe ontwerpen.

 

 

 

Nog vragen?

Aarzel dan zeker niet om ze ons te stellen via het contactformulier of bel naar 0479/37.37.05 !

 

 

© Fabel 2017